Psihoterapija

Psihoterapevtski odnosni proces je namenjen osebam s psihološkimi težavami in izzivi, ki jih kot takšne prepoznavajo in pri tem prepoznavajo potrebo, da spremenijo v pozitivnejšo smer del svojega razumevanja, čustvovanja, vedenja ter vrednotenja sebe, in včasih  tudi soljudi s katerimi so v pomembnih odnosih.

Martin Bertok sem dipl. psihoterapevt v transakcijsko analitičnem prisotopu. Izkušenj z nudenjem psihoterapevtske pomoči posameznikom, parom in družinam se mi je nabralo za več kot 25 let s tem pa tudi učenja o tem, da smo si ljudje zelo enaki in obenem neponovljivo različni.

Živimo v času ko izstopajo težave z anksioznosjo in neredko tudi depresijo in tudi psihosomatike je vseveč. Oboje je v v obsežnem delu tudi  posledica načina, kako smo si ljudje zamislili svoje družbeno organizirano življenje- sodobno civilizacijo. V iskanju poti do novih ravnovesih v sebi in s soljudmi je včasih zelo dobrodošel kakšen poglobljem samorazmislek, prijatelji katerim zaupamo,a včasih je verjetno najboljša izbira prav strokovna pomoč.

Naj še povem, da svoj po klic, ki ga v lepi meri poslušam pri sebi že desetleja rad opravljam.


 

Kontaktirate me lahko na info@avtonomija.si  ali na telefonski številki 041 789118

Z lepimi pozdravi,

 

Martin Bertok

Psihoterapevt, supervizor in učitelj transakcijske psihoterapije TSTA-P

 

 

Martin Bertok
Ta spletna stran uporablja piškotke Beri naprej ...